D1 Technology

Just nu har jag stort fokus på D1 Technology, där vi i augusti lanserar en väldigt avancerad teknisk plattform i form av ”embedded e-commerce solution”. Vi vänder oss till alla de miljontals besökare som blir inspirerade när de besöker t.ex. Visitsidor för regioner, länder, städer, etc.

Bara i Europa görs det mer än 250 miljoner besök på sådana hemsidor, men det går ej att boka transport, boende och aktiviteter på ett enkelt och samlat sätt, tills nu!

Disrupting the travel & leisure industry

D1 Content Commerce Platform är världens mest innovativa inbäddade e-handelsplattform. D1 kommer att radikalt förändra rese- och fritidsbranschen genom att omvandla enorma mängder oanvänd organisk trafik på internationella turistwebbplatser och resemedia till kassaflöde.

D1-plattformen tillåter webbplatsbesökare att sömlöst boka flyg, boende och aktiviteter genom den unika inbäddade tekniken där och då, vid tidpunkten för inspiration, utan att lämna den besökta webbplatsen.

Det inbyggda kundgränssnittet är lätt att använda och intuitivt med den sofistikerade D1-plattformen som den avancerade motorn i bakgrunden som säkrar reseplanen, bokningar och betalningar.

Vill du veta mer?

Kontakta mig så berättar jag mer om denna spännande resa!

Ladda ned mer information här!