Möten på resan

Möten på resan

Det är ofrånkomligt att man träffar allsköns olika spännande människor på en så lång och innehållsrik entreprenörsresa som jag gjort. Nedan har jag gjort några korta instick från de möten jag haft som jag tycker förtjänar att nämnas här.

Jag kommer att fylla på mer i takt med att jag minns eller påminns om andra härliga möten i livet under resans gång.

Janne Haldoff

Janne hade jag förmånen att träffa på Hammarbykorgen Kvarnen i mitten av sjuttio-talet, han fick mig att bli livstidsmedlem i Hammarby Fotboll.

Ingemar Stenmark

Vi hade världsrekord i antal besökare på Lidingöbacken med ca 30 000 i publiken när vi arrangerade parallelslalom med Ingemar Stenmark m.fl. 1982 när Ingemar var som störst.

Ronald Reagan

När jag träffade Ronald Reagan i Vita Huset frågade jag om han skulle titta på tennismatchen mellan Busch/Borg och Vitas/Wachtmeister, en dubbel som skulle spelas dagen efter. Bush svarade ”I´m very sorry but I have to meet the Pope tomorrow…”..

Pernilla Wahlgren

Att vara Pernillas första manager var en ära, och hon var redan då en helt underbar människa. Jag förstår att hon lyckats så bra som hon gjort med karriär och familj.

Carola Häggqvist

Carola, var som många andra framgångsrika atleter och artister, klient till Projekthuset, hon arbetade mest med Björn Gullstrand men vi träffades ofta i dessa professionella sammanhang.

Björn Borg

Naturligtvis ett allmänt känt kapitel, men innan det kapitlet så umgicks vi självklart varje dag i många år under tiden som vi arbetade med Björn Group Design Group, och reste jorden runt tillsammans. Via projekthuset innan detta sålde jag även in stora sponsorpaket till Björn Borg, så som Stiga, Björn Borg Sportsclub, m.fl.

Martin Lidberg

Martin kom till mig för att han behövde hjälp med finansieringen av sin brottningskarriär, så vi löste det genom ett aktivt arbete med sponsring, vilket följaktligen löste Martins finansiering och han kunde fokusera på medaljakten.

Petter Menning

Inför VM 2023 och OS 2024 hamnade Petter lite i samma sitts som Martin vilket gjort att jag engagerat mig för att försöka hjälpa honom just med sponsring, och självklart för att få fler att lyssna på hans mycket engagerande föreläsningar.