Boken

Boken

Boken, Sanningen om mina år med Björn Borg, som släpptes 1992, skrev jag för att samla mina tankar om vad som hade hänt, och den blev också lite av en nutidsbeskrivning.

Den sålde slut i flera upplagor, och vid nytrycket 2020 fick jag en otroligt varm och fin återkoppling från de som läst boken…

Jag minns speciellt när vi sponsrade ett hål på Svea Banks årliga golfevent på Brohof. Jag hade precis fått nytrycket av boken och tänkte att jag tar med en låda och ger till de som vill ha boken.

När dagen närmade sig sitt slut var alla böckerna utdelade och signerade, många av dem som fick boken berättade att vi träffats i olika sammanhang, genom arbetet eller i sociala kretsar. Däremot glömde de flesta äta och dricka då det var så mycket snack om gamla tider, så böckerna tog slut men mat och dryck fick vi slänga…

Det var faktiskt riktigt värmande och många nya kontakter knöts den dagen, eller återknöts.

Lars Skarke & Arne Olafsson, Svea Open, Brohof

Om boken:

”Sanningen är den spännande berättelsen om en vänskap som tog slut, om ett lysande affärsäventyr, om stor framgång och dess baksida, om tillit och svek. En berättelse som rör och berör varje människa.

När Björn Borg och Lars Skarke träffas i början av åttitalet blir de genast goda vänner. De delar ljuvt och brett, och charm har de båda…”

Ingressen i boken